ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 


Το «θερμό επεισόδιο» Δένδια και Τσαβούσογλου απλώς υπογραμμίζει πώς έχουν αλλάξει και οι όροι του ελληνοτουρκικού διαλόγου μέσα σε ένα αναδυόμενο νέο διεθνές γεωπολιτικό τοπίο ΙΝ.GR


ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ  ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ....ΟΧΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΛΛΑΔΑ''...ΔΙΔΥΜΟ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΧΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ...  Η' ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ Η' ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ  ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΚΛΠ ΚΛΠ  . 

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ! ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ !

[...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑΜΕ  ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ...]

 ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ  ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ   ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!  Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΓΗ Η' ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ Η'  ΚΑΙ  Η ΘΑΛΑΣΣΑ  Η' ΚΑΙ Ο ΠΟΛΊΤΙΣΜΟΣ Η' ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ...- ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ! ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ! ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ... ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!! ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ  ΜΑΤΑΙΑ  ΚΑΙ ΑΔΟΞΑ ...

ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ !!!  ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕ  ! ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ !   ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ Ε.Σ. ΥΓΕΙΑΣ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ...

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ : ΕΛΑΤΕ !!! ΤΗΛ 210 5449779   Η'  ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ  !!!  
- ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

  ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 6199/4.9.2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!

 ΑΠΟ ΤΑ 12 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ 6

14.0  ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.   
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού  Έθνους. 
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.  
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.  
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις  είναι πολύτιμες για την πολιτεία.  
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα. 














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια