ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΗ

 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ- ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ. ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥ!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ  ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ  ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ  ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ !

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟ ΨΕΦΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΚΑΙ  ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ !
ΚΑΙ  ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ !...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ !  ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ !  ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ!
ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΙΑ ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ...
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ !...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ...
ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΤΟ ΖΗΤΑ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ , Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ... ΑΣ ΜΗΝ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !


<<Φίλες και Φίλοι,

Ο ίδιος ο πολίτης που αποτελεί την βάση της δημόσιας διοίκησης έχει εντέχνως εδώ και πολύ καιρό παραγκωνιστεί από θεσμούς, φορείς και μηχανισμούς που στόχο έχουν να την/τον απομακρύνουν συνεχώς από την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά. Η Ελλήνων Συνέλευσις  για πρώτη φορά μέσω της δημιουργίας αυτόνομων και αυτοδιοικούμενων οργανισμών, απλών πολιτών, θέτει τις βάσεις της συλλογικής συμμετοχής στις αποφάσεις και στις δράσεις που συνθέτουν το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.


Γνωρίστε την Ελλήνων Συνελευσις και τι ακριβώς πρεσβεύει ακολουθώντας τις αναρτήσεις και τις ανακοινώσεις της επίσημης σελίδας facebook του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Αττικής.


Link Facebook : https://www.facebook.com/%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%9A%CE%A0%CE%94%CE%91-%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-103538658540691


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (Κ.Π.Δ.Α)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244

Τηλ. Επικ.: 210 5449779

e-mail: dim.sxeseis.esykpda@gmail.com

Ωραριο Λειτουργίας:

10:00 - 21:00 >>



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια