ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΧΙ ΠΙΑ ΟΙ 'ΞΕΝΟΙ' ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ...ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !

ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ...

Ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε να πάει κομμωτής να περιποιηθεί την περούκα του και όταν δεν έγινε δεκτό το αίτημά του κατέθεσε μήνυση στο συμβούλιο των φυλακων(IN.GR)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!
ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ;  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΙΣΩΣ) ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ  ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΜΑΣ . ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ!

ΕΧΟΥΜΕ  ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ....ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΕΜΑΣ  ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ; ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ  ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ...ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !
                                                         *****************************************************************

ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ...

«Δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου, οι οποίοι ουσιαστικά αρνούνται την πραγματικότητα» είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ, ενώ μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κόσμο να μην ακούει τους, όπως τους χαρακτήρισε, τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές.(IN.GR)
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΘΕΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ  ΤΟΥΣ  ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΙ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΑΠΛΑ ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ... ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ;  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ;  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ   ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ;   ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!
                                              ****************************************************************************************


Νίκος Καρανίκας: «Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά, ηρωίνη και κοκαΐνη» ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ  ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Όταν έκανα, το έκανα για να δω τι είναι αυτό που λένε, το οποίο γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Η επιστήμη έλεγε άλλα πράγματα», ανέφερε αρχικά.
«Σαν παρέα, κάτσαμε, το κουβεντιάσαμε, οργανωμένα παιδιά στην Αριστερά ήμασταν. Είπαμε να κάνουμε δοκιμή να δούμε και από εκεί μπορούμε να μιλάμε στον κόσμο. (IN.GR)

<<Η επιστήμη έλεγε άλλα πράγματα»
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ...
ΟΜΩΣ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΟΝΤΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ...! ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ;  ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ     ΤΕΡΑΣΤΙΟ 'ΛΑΘΟΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ' ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ; !

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

                              ΕΥ ΖΗΝ Α ΜΕΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ 03-03-2020


ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ !

Γνωρίστε την Ελλήνων Συνελευσις και τι ακριβώς πρεσβεύει ακολουθώντας τις αναρτήσεις και τις ανακοινώσεις της επίσημης σελίδας facebook του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Αττικής.


Link Facebook : https://www.facebook.com/%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%9A%CE%A0%CE%94%CE%91-%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-103538658540691

 











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια