ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Προσταγές Του Επιτελικού Κράτους ( ΜΕΡΟΣ 10ο)- ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 


Οι Προσταγές Του Επιτελικού Κράτους ( ΜΕΡΟΣ 10ο)- ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο νόμος περί Επιτελικού Κράτους υποτίθεται πως θα έλυνε όλα τα χρόνια προβλήματα συντονισμού του πολιτικού και διοικητικού συστήματος της χώρας. Όμως όπως προκύπτει από τα στοιχεία το διαβόητο «επιτελικό κράτος» αποτελεί την επιτομή της αναξιοκρατίας και της κυβερνητικής υποκρισίας. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟ αυθαίρετο κύκλο απευθείας τοποθετήσεων, χωρίς αξιολόγηση και αντικειμενικές κρίσεις. Η κυρία Εφραιμίδου Ευθυμία-υποψήφια βουλευτής στο νόμο Σερρών με τον πολίτικο φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’- εξηγεί τις επιπτώσεις του επιτελικού κράτους αναλύοντας την εισηγητική έκθεση του ν. 4622/2019 στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον Στέφανο Σουφλερό.


ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : efiefraimidou@gmail.com

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.













Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια