ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΣΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!...Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ(ΜΕΡΟΣ 7ο)- ΟΙ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

                                                       


ΠΟΣΗ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΠΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΣΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ! ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ! ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ...ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ!

ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΘΛΙΨΗ  ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ  ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΑΠΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  Σ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΜΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 'ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ' ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ  ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ  ΑΡΤΕΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΤΟΣΟ ΑΝΟΟΙ ΤΟΣΟ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΣΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ !...ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ   ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ...  ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... 

ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... 

ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ - ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 

ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ! ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ!

ΜΟΝΟΝ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ!  

                                            e-sy.gr ! ΝΟΙΑΞΟΥ !

Στο Ιερό Ελλάνιο Κείμενο της «ΡΕΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ» μας ταξιδεύει η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ !

                                                     https://youtu.be/SOZWHN2qmDE




Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ(ΜΕΡΟΣ 7ο)- ΟΙ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Μύθος, σύμφωνα με την ελληνική έννοια της λέξης, σημαίνει «Λόγος», «Ομιλία», «Διήγηση». Ο μύθος είναι ουσιαστικά η ίδια η ιστορία. Όμως σήμερα ο μύθος κατέληξε να είναι συνώνυμο του παραμυθιού πηρέ την σημασία του μη υπαρκτού , του φανταστικού.. Κάπως έτσι παρερμηνεύοντας ,αλλοιώνοντας των κώδικα των ανθρώπων , δηλαδή τη γλώσσα , χάσαμε την άκρη του νήματος της αρχής μας και η πραγματική ιστορία παραχαράχθηκε με αποτέλεσμα να πέσουμε στη λήθη της μνήμης , της γνώσης και επομένως της ίδιας μας της δημιουργικής δύναμης Τώρα, όμως, για πρώτη φορά έχουμε όλοι την δυνατότητα να γνωρίσουμε τις πραγματικές έννοιες των κωδικών μας, την αλήθεια της δημιουργίας μας , των προγόνων μας, της καταγωγής και της ιστορίας μας μέσα από τις χιλιάδες σελίδες των Ιερών Ελλάνιων Κειμένων που γείωσε και χάραξε ο κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ . Στο Ιερό Ελλάνιο Κείμενο της «ΡΕΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ» μας ταξιδεύει η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.
ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
dgkioura@gmail.com -697 7173 042

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια