ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

TA ΣΩΣTA ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ . Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 9ο) – Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΑΔΗ

 


ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΟΡΑΧ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ 'ΘΑΝΑΤΟ'..

ΤΟΝ ΑΔΗ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΔΗ ΜΕ ΧΑΡΟΥ. Ο ΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΡΕΒΛΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ. Ο ΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ...

ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΦΘΙΡΕΤΕ ΚΕ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΣ.
  
...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΝ ΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΖΟΥΜΕ;  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ  TA ΣΩΣTA  ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΠΟΥ  ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ  ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΙΡΗ  ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ  ΝΙΩΘΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ   ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ... ΜΑΤΑΙΟΙ;! 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΤΑΙΟΣ ;!

Η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Άρχοντα του Κάτω Κόσμου, ΑΔΗ

.

 https://youtu.be/9Xz2-nxOqRE



Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 9ο) – Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΑΔΗ

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τον θάνατο , τον Κάτω Κόσμο και τον ΑΔΗ. Ως επι των πλείστον πρόκειται για παραμύθια που δημιούργησαν τα δόγματα ,οι θρησκείες και τα ιερατεία όπου μέσω της επιβολής του φόβου του θανάτου κυριάρχησαν στις κοινωνίες των ανθρώπων. 
Σήμερα, μετά από χιλιάδες χρόνια ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε όλη την αλήθεια για τις πραγματικές δημιουργικές μας δυνάμεις , να συνδεθούμε με την ύπαρξη μας μέσα από τον μοναδικό χάρτη της δημιουργίας που χάραξε για όλους τους ανθρώπους ο κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 

Η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Άρχοντα του Κάτω Κόσμου, ΑΔΗ όπως αυτή αποτυπώνεται στα Ιερά Ελλάνια Κείμενα της «ΡΕΑ – Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ» και της «ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ-Η ΚΟΡΗ- Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ. 

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 
dgkioura@gmail.com -697 7173 042

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια