ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ(ΜΕΡΟΣ 12ο)- Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ

 



ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΤΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ  ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΕΩΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ!

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ  ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ.  ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! ΤΟ ΔΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ  ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ  ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. (ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ...). ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟΥ.... ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΚΡΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΤΑΛΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

Η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μιλάει για τα μυστικά του ποταμού του ΑΔΗ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ! ΚΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΤΕ ! e-sy.gr

 https://youtu.be/DzaUZgTiIKs


           Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ(ΜΕΡΟΣ 12ο)- Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ



Ο συνήθης ύποπτος κάθε διαστρέβλωσης και παραποίησης της αλήθειας δεν είναι άλλος από το ιερατείο που εργάζεται επί χιλιάδες χρόνια για να αποκόψει τον άνθρωπο από την πραγματική του φύση. Όμως πλέον μέσα από τις χιλιάδες σελίδες των Ιερών Ελλάνιων Κειμένων που γείωσε και χάραξε ο κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ αποκαλύπτεται όλη η γνώση για την καταγωγή και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δημιουργήματος.

Στο πλαίσιο αυτών των αποκαλύψεων η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μιλάει για τα μυστικά του ποταμού του ΑΔΗ, ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ όπως αυτά αποτυπώνονται μέσα από τα Ιερά Ελλάνια Κείμενα «ΡΕΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ» και «ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ» στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
dgkioura@gmail.com -697 7173 042


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια