ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ: Η ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

  


ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ  ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ  ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ  ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ  ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟ ''ΜΕΣΑΙΩΝΑ'' ΤΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Θεσπρωτίας με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, μιλάει για την Ιστορία που διδασκόμαστε στην στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

ΚΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ! e-sy.gr

https://youtu.be/rWhUxNPFwJE



      ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ: Η ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

 
Η ιστορία αφορά τα γεγονότα που συνθέτουν το παρελθόν και σίγουρα η ιστορία της Ελλάδας που γέννησε τον παγκόσμιο πολιτισμό έχει να πει πολλά… και έχει ιδιαίτερη εκπαιδευτική βαρύτητα εφόσον μέσω αυτής συνθέτεται η πολιτισμική και εθνική ταυτότητα στο παρόν.

Πλέον Ιστορία είναι το βασικό πολιτισμικό κεφάλαιο της χώρας και όμως οι μαθητές σε όποια εκπαιδευτική βαθμίδα και αν ανήκουν διδάσκονται μια κατακερματισμένη και παραφρασμένη αφήγηση από όπου λείπει το συνεκτικό νήμα μεταξύ των γεγονότων, των περιόδων και των εποχών..

Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Θεσπρωτίας με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, μιλάει για την Ιστορία που διδασκόμαστε στην στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια