ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΡΩΣΤΩΝ» (ΜΕΡΟΣ 3ο) ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

 




ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΤΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΜΕ  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η' ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ  ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗΝ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΘΟΝΑ Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ  ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.  ΓΙ ΑΥΤΟ Π.Χ. ΛΕΝΕ  ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ  ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ -ΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΗ   Η ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ  ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ Η' ΠΙΟ ΑΡΓΑ Η ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!

ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ  ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ  ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ  ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ. ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ!  e-sy.gr  ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό ΛΑΡΙΣΑΣ, στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα

 https://youtu.be/aypJFSbPwjI



                Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΡΩΣΤΩΝ» (ΜΕΡΟΣ 3ο)


Είναι πλέον δεδομένο ότι η κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει όλο και περισσότερα ποσοστά ΑΣΘΕΝΩΝ καθώς και ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ… Και ενώ η επιστήμη της φαρμακευτικής διατείνεται πως, τα ΦΑΡΜΑΚΑ έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις ασθένειες τους, μελέτες και επίσημα στοιχεία παρουσιάζουν ποσά αυξανόμενα ανάλογα μεταξύ ηλικιών και κατανάλωσης φαρμάκων. Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό ΛΑΡΙΣΑΣ, στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα, αποδεικνύει τα παραπάνω μέσα από την στοιχειώδη έρευνά του και μας υπενθυμίζει την κρισιμότητα του θέματος της ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ των πολιτών της χώρας μας από τα φαρμακευτικά προϊόντα.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : antmpliatsios@gmail.com – 697 365 6136
ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν ΛΑΡΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια