ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

  


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.  ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!

<<Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΒΟΥΛΗ
1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ
ΚΑΤΩΘΙ:
1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους: Θα προβεί σε μια
ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του
δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί
στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως
αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα
περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως
δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι
συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός
γνωμάτευσε και αποφάσισε επ' αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και
εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και
πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο,
ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που
επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.>>

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ -ΑΡΙΘΜ. 6199/4/9/2015 -ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ Η΄ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΩΣΤΑ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ  ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ  ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!
   
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΤΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ .  ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ: ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΟΤΡΩΜΕ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ! ΑΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ!...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΦΩΣ!

...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ! την κυρία ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, υπ. Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον νομό Σερρών, στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!
e-sy.gr !


Η Δημόσια Διοίκηση αλλάζει με την Ελλήνων Συνέλευσις


Από την μεταπολίτευση και μετά έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες για τις παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης. Τα τρωτά σημεία του δημόσιου τομέα έχουν αποτελέσει προεκλογική σημαία όλων των κομμάτων, τα οποία όμως όταν ήλθαν στην εξουσία όχι μόνο δεν διόρθωσαν τίποτα αλλά εξουθένωσαν ακόμα περισσότερο τον ασθενή.

Επί της ουσίας Δημόσια Διοίκηση σημαίνει διοικώ τον οίκο μου με νόηση και η ακριβής δομή της έχει αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια στις προγραμματικές δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», τις οποίες παρουσιάζει η κυρία ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, υπ. Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον νομό Σερρών, στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
efiefraimidou@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια