ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΓΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ- ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!

  


13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης - θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.


ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 6199/04.09.2022!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ  ΓΙΑ  ΚΑΤΙ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΟ;

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΑΞΟΥ!

e-sy.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια