ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 10ο) - ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Υποψήφιος Βουλευτής του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
**********

ΑΛΛΟΚΟΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ'' , ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ( ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΙΜΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ 'ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ' ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ, ΜΗ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ , ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΕΙΣ  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ) ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.


ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7.0

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ

7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός (Βιομηχανιας) χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.


 https://youtu.be/RIQc3t0JDWg




      Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 10ο)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια