ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Υπουλα κι αθορυβα μας αφανιζουν

 



 Η 14η Σεπτεμβριου  εχει ορισθει απο την ελληνικη βουλη  ως η ημερα που θα πρεπει να θυμομαστε την γενοκτονια και τον διωγμο που υποστηκαμε οι Ελληνες απο τους Τουρκους  στην Μικρα Ασια–Ιωνια. Η  αναφορα σε  συγκεκριμενη ημερομηνια ειναι συμβολικη και   αυτο σημαινει οτι καμμια ημερα του χρονου δεν πρεπει να ξεχνιομαστε. Το αντιθετο θα πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση γιατι συνεχιζουμε να διωκομαστε απο φανερους αλλα  και κρυφους εχθρους!

Θα ρωτησει καποιος: εχουμε  και κρυφους εχθρους;  Εχουμε!

Ισως δεν τους ξερουμε με ονοματεπωνυμο  και απροκαλυπτα οπως ας πουμε ξερουμε τους γειτονες μας.  Ομως  ριχνοντας μια ματια στον χαρτη μια ματια στην ιστορια μας και βλεποντας τα ιχνη της παρουσιας των Ελληνων παντου που καθε τοσο τα φερνει στην επιφανεια και στο φως η σκαπανη των αρχαιολογων  αναρωτιομαστε γιατι η Ελλας να ειναι περιορισμενη στον σημερινο Ελλαδικο χωρο!   Η σκαπανη δεν φερνει στο φως μονον ευρηματα   του λαμπρου πολιτισμου και της παρουσιας μας αλλα αποκαλυπτει ταυτοχρονα και  την   κρυμενη και θαμενη αληθεια για την ιδιαιτερη συμπαντικη γνωση και το υψηλο πνευματικο επιπεδο που ειχαν εκεινοι οι προγονοι μας πραγματα αγνωστα για τους λαους του τοτε αλλα και του σημερα. Το γεγονος αυτο ενοχλουσε  καποιους  σε τετοιο βαθμο ωστε να γινουμε γι αυτους το αντιπαλο δεος. Και γι αυτο  επρεπε να εξαφανιστουμε κι εμεις και η αληθεια!

Η γενοκτονία και ο διωγμος μας συνεχιζεται ασταματητα  στο σημερα στο τωρα! Τι αλλο μπορει να σημαινει η δηλωση του παροντος ελληνοφωνου πρωθυπουργου – αλλος ενας ελληνοφωνος πρωθυπουργος- οτι θα διωξει τον νατιβισμο; οπου νατιβισμος στην Ελλαδα ειμαστε εμεις οι ιδιοι οι γηγενεις Ελληνες! τι αλλο μπορει να σημαινει η υπογραφη του προηγουμενου ελληνοφωνου πρωθυπουργου οτι θα φερει στην χωρα 35 εκατομμυρια ανθρωπους που δεν εχουν σχεση με Ελλαδα και ελληνικοτητα.  35 εκατομ. ξενοι στην Ελλαδα με τους 10 εκατομ. Ελληνες σε συρικνωση! (σημ. τα 10 εκατ. Ελληνες ειναι Ελληνες;) Κανενα απο τα συστημικα καλοαμειβομενα ΜΜΕ δεν ανεφερε το γεγονος, παρα μονον η δημοσια  ΕΡΤ  κατι ψελισματα απολυτως δυσαναλογα με  το μεγεθος αυτης της αποφασης!

https://www.e-synews.gr/wp/2018/12/13/pagkosmio-symfono-oie-symfonia-afanismoy-ellinikoy-ethnoys/

Σε συνεχεια των παραπανω    η εχθρικη αντιμετωπιση των  γηγενων Ελληνων απο το κρατος τους που τους διωκει τους   φτωχοποιει με τετοια ενταση σαν να τους μισει   τι αλλο μπορει να σημαινει  απο γενοκτονια  Ελληνες φτωχυνετε μην εχετε να φατε μην κανετε παιδια  χαπακωθητε εως να γινετε ζομπι αυτοκτονηστε  πεθανετε …  και επιπλεον   η αισχροτερη ολων μεθοδος  γενοκτονιας και αφανισμου, η  υπουλη γενιτσαροποιηση μας, εμεις οι ιδιοι οι Ελληνες εχθροι ημων των ιδιων των  Ελληνων μεσα στην ιδια μας την χωρα που ανοητα  και επιπολαια την ταυτισαμε με το ξενοδουλο κρατος γιατι αυτο ηθελαν και   καταφεραν οι επιτηδειοι επικυριαρχοι. Ολα συνιστουν γενοκτονια!

Ομως αυτοι οι ασχετοι αγνοουν οτι η ενεργεια δεν ακυρωνεται ποτε και πουθενα - συμπαντικος νομος. Και η ελληνικοτητα ειναι ενεργεια συμπαντικη. Κι αυτο που μολις δηλωθηκε  δεν ειναι κουβεντα επαρσης και εγωιστικου εθνικισμου ειναι κουβεντα ρεαλιστικη  στηριγμενη στην πραγματικοτητα… Ισως αυτο εννοει ο στιχος  ''η Ελλας ποτε δεν πεθαινει μονον λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς την δοξα τραβα!''…

Ειναι η συμπαντικη χρονικη στιγμη της νομοτελειας  η Ελλας να ξαναβρει τον δρομο της αυτον που της εφραξαν καποτε, να γκρεμισει ολα τα εμποδια και τα τειχη,  να ξανατραβηξει προς την δοξα και να ξαναδημιουργησει τον λαμπρο πολιτισμο!  

Και αυτον  τον δρομο μονον οι ιδιοι οι Ελληνες μπορουν να τον παρουν οργανωμενα συντονισμενα με επιμονη  και  με οχημα τον πολιτικο τους φορεα την Ελληνων Συνελευσις το μεγαλειωδες δημιουργημα του Αρτεμη Σωρρα. Τα δις και τα τρις δολλαρια ειναι απλως  τα απαραιτητα εννοειται οικονομικα εργαλεια για το υλικο μερος του οραματος. Η Ελληνων Συνελευσις ειναι το οχημα για  το αυλο μερος του οραματος Την Ελληνων Πολιτεια! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια